Succes for udsatte unge i Vangkvarteret

Siden efteråret har Get2Sport, Ungholbæk og Holbæk Taekwondo Klub arrangeret kampsportstræning lokalt i Holbæks boligsociale område Vangkvarteret.

 

Søndag, d. 27. Januar kulminerede de modiges børn træning i et graduerings-arrangemenet i Holbæk Taekwondo Klub's lokaler.

 

Formålet med projektet er at give flere børn og unge mulighed for at være tilknyttet en idrætsforening, eftersom tilknytning hertil kan fremme sundhed, selvværd og venskaber hos den enkelte.

Projektet indebærer forskellige initiativer og muligheder i samarbejde med DIF Get2Sport koordinator Maria Birk, UngHolbæk.

Dette ud fra logikken om, at hvis børnene ikke kommer til foreningen, må foreningen komme til børnene. Satellittræning sker i tæt samarbejde med områdets helhedsplan og de lokale ungdomsklubber.

Træningen i boligområdet er dog kun en midlertidig løsning, så børnene opnår kendskab til både kampsport og trænere, hvormed formålet er at gøre dem foreningsparate.

Efterfølgende er der fokus på at inkludere børn - og deres forældre - i klubbens foreningsregi.

 

Du kan se de øvrige billeder fra Voksen- og Kidstræning i Holbæk Taekwondo Klub - som i øvrigt netop har vundet De Nordiske Mesterskaber. Se også billeder af guldmedalje vinder Smilla Barkun.

 

 

Holbæk Taekwondo Klub har træning for alle aldre:

Kids 4-7 år Lørdag kl. 10:00
Børn 8-14 år Tirsdag og torsdag kl. 16:30
Voksne 15-99 år Mandag og onsdag kl. 19:30

Alle kan være med.

Man skal bare dukke op, der er 14 dages gratis prøvetræning.

Klubben ligger lokalt i Holbæk By på Roedsvej 10.

Læs endnu mere

Klubmodul

I Holbæk Taekwondo Klub benytter vi et klub-modul til at holde styr på kontingent og tilmelding til …

FAQ

 

Spørgsmål

 

 

Hvad koster det at gå til Taekwondo?

Det koster 130 kr. hver måned i kl…