Nye retningslinjer vedr. Corona

Kære medlemmer og forældre
Der er mange justeringer i samfundet for tiden, som selvfølgelig også rammer ned i vores lille klub og vores allesammens hverdag og gang i klubbens lokaler. Derfor en update på de seneste retningslinjer:
Fra myndighedernes side, deler man idrætsaktiviteter op i to: for børn og unge under 21 og for voksne
Når der er børnetræninger gælder det, at man må samles 50 personer. Dette er inklusiv DE NØDVENDIGE voksne. I vores klub er de nødvendige voksne: træner(ne) hjælpetræner(ne) og i særlige tilfælde, hvis dit barn er ny på holdet og nervøs for at træne uden, så må der sidde én forælder til det barn.
Altså ingen forældre i salen og kun NØDVENDIGE forældre på balkonen, altså kun forældre til børn der er nye og nervøse for at træne alene.
(gælder: børn begynder, børn øvet, børne-kamp og kids)
Når der er voksentræning eller blandede hold, så gælder der desværre de regler, at vi må være 10 personer i klubben. Dette er inklusiv alle! både træner, hjælpetræner, udøver og alle forældre/kærester/fans på balkonen. Vi har derfor valgt at voksenholdene har 1 træner så der kan træne 9 udøvere samtidig.
Der er oprettet træninger i vores klubmodul under ’events’, hvor man skal melde sig til. Derinde kan vi styre hvor mange tilmeldte der er pr. gang. (dette gælder: voksentræning, kamptræning og Moons lørdagstræning)
Vi håber, ligesom jer, at dette bliver så kortvarigt som muligt, så vi kan komme tilbage til normale tilstande igen.
Med venlig hilsen bestyrelsen

 

Læs endnu mere

Nyt medlem?

Kom og træn sammen med os.

 

Hvad er taekwondo?

Taekwondo er en koreansk kampsport som kan føre s…

Klubmodul

I Holbæk Taekwondo Klub benytter vi et klub-modul til at holde styr på kontingent og tilmelding til …

FAQ

 

Spørgsmål

 

 

Hvad koster det at gå til Taekwondo?

Det koster 130 kr. hver måned i kl…