Danmarksmester i Taekwondo 2018

Lørdag d 17/11 var dagen hvor 130 af Danmark og Færøernes bedste taekwondo udøvere skulle kæmpe om de eftertragtede guldmedaljer.

Holbæks første kæmper Smilla Barkum vinder en flot Guldmedalje i kadetklassen. 

I finalen møder Smilla en stærk landsholdskæmper som hun for nyligt tabte knebent til. Denne gang var Smilla dog bedre forberedt, efter hendes Coach Buster (Lars Mogensen) havde lagt en ny gameplan som blev fulgt til perfektion.

Hun kommer hurtigt foran efter et par hurtige hovedspark, og fører efter 1. omgang 10-2, en føring som stiger støt igennem hele kampen.

I 3. omgang rammer Smilla sin modstander med et direkte facekick som er kampafgørende.

Smilla Barkum vinder på point gab ( teknisk knockout ) med cifrene 22-2.
Dette var Smilla´s  4. DM guldmedalje i løbet af de sidste 5 år.

Alfred Rydahl - Holbæks pt mest erfarne og tidligere landsholdkæmper er efter operation og længerevarende skadespause tilbage på scenen.

I semifinalen møder Alfred en nuværende landsholdskandidat i minus 80 kg klassen. Kampen starter lidt rodet, men Alfred får styr på nerverne og vinder 28-11

 

I finalen møder han en kæmper fra Albertslund, som pt. nok er den højeste aktive kæmper i Danmark.

Første runde ender med at blive en meget intens runde, hvor de pointmæssigt følger hinanden tæt, runden ender dermed 6-7 til modstanderen. 2. runde starter også hårdt og intenst ud, hvor der bliver givet og taget. Omkring halvvejs inde i runden er Alfred foran 10-9, men pludselig lykkes det for modstanderen med et dobbelt hovedspark, det første hovedspark gav 3 point, og det andet 5 point.

 

Stillingen er da 11-17, og der er pludselig rigtig meget at indhente. Denne gang ender det desværre med, at han formår at udnytte hans føring, og kampen ender så 15-25 til modstanderen.


Det lykkedes desværre ikke at genvinde den titel han har vundet 6 gange tidligere. 

Alfred vinder en Sølvmedalje i år. 

 

Holbæk Taekwondo klubs 2 kæmpere havde i øvrigt stor opbakning fra klubbens øvrige medlemmer og forældre, hvilket er et bevis på det gode sammenhold der er i klubben. 

 

Næste mål for Smilla Barkum er Nordiske Mesterskaber på Island i januar 2019

 


*

Læs endnu mere

Klubmodul

I Holbæk Taekwondo Klub benytter vi et klub-modul til at holde styr på kontingent og tilmelding til …

FAQ

 

Spørgsmål

 

 

Hvad koster det at gå til Taekwondo?

Det koster 130 kr. hver måned i kl…